måndag 19 april 2010

En sorgens dag

En redan jobbig vecka avslutades på sämsta möjliga sätt. Vi blev igår tvugna att akut avliva en av våra två älskade katter. På bara en vecka blev hon sjuk och det fanns inget att göra. En del kanske tycker att det bara är ett husdjur, men för oss är ett husdjur som vilken familjemedlem som helst. Att behöva hålla om henne och se hur livet i hennes ögon slocknar när sprutan börjar verka känns fruktansvärt jobbigt. Hon var bara tre år och hade precis blivit vuxen. Att vår andra katt som nu är ensam satt och ropade på sin syster hela kvällen igår gjorde det hela ännu värre.

Tyvärr var det enda alternativet, att försöka hålla henne vid liv vore djurplågeri.

Vi kommer sakna henne.

3 kommentarer:

  1. Been there. Done that. All medkänsla med er. Det är fruktansvärt som ägare i den situationen. Men säkerligen det bästa för henne att få sluta sina dagar i husses famn och slippa plågas. Önskar bara att alla djurägare förmådde vara så ansvarsfulla. Medkänsla-kram :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Alltid skönt med stöd med att man tagit rätt beslut. Ska åka in med katt #2 för att kontrollera att han inte har samma problem. Upptäcker man det tidigt kan det gå att bromsa sägs det.

    SvaraRadera
  3. Ok, håller tummarna före kisse # 2! :)

    SvaraRadera